Dakisolatie Apeldoorn

Offerte opvragen

Waarom kiezen voor dakisolatie?


Verlaag energiekosten en verhoog comfort

Dakisolatie is een belangrijke investering in uw huis. Het biedt vele voordelen, zoals het verminderen van uw energiekosten, het verhogen van uw wooncomfort, het verbeteren van de akoestiek in uw huis en het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft in de winter en dat de hitte buiten blijft in de zomer. Hierdoor hoeft u minder te stoken of te koelen en bespaart u op uw energierekening.

Bij MJB Dakservice begrijpen we hoe belangrijk dakisolatie is voor uw huis. Daarom bieden we hoogwaardige dakisolatie diensten aan voor klanten in Apeldoorn en omgeving. Onze ervaren professionals gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak perfect geïsoleerd is en uw huis het hele jaar door comfortabel blijft. We bieden verschillende soorten isolatiemateriaal aan, waaronder glaswol, steenwol, PIR, isolatiefolie en EPS.

Ons team kan u adviseren over het beste isolatiemateriaal voor uw huis en uw behoeften.

Dakisolatie Apeldoorn


Dakinspectie Apeldoorn

Onze dakisolatie technieken


Voor elke situatie een passende oplossing

Bij MJB Dakservice maken we gebruik van verschillende isolatietechnieken om uw dak te isoleren. Welke techniek we gebruiken is afhankelijk van het type dak en uw specifieke wensen en eisen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze meest gebruikte technieken.

Hellend dakisolatie
Voor hellende daken maken we gebruik van isolatieplaten die tussen de dakspanten worden geplaatst. Deze platen zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder glaswol, steenwol en EPS. Naast het isoleren van uw dak zorgen deze platen ook voor extra stevigheid en stabiliteit.

Plat dakisolatie
Voor platte daken maken we gebruik van verschillende isolatiematerialen, waaronder PIR, EPS en XPS isolatieplaten. Deze platen hebben een hoge isolatiewaarde en zorgen ervoor dat uw dak het hele jaar door goed geïsoleerd is. Ook plaatsen we soms een groendak als isolatiemateriaal op het platte dak. Dit is een dakbedekking met daarop een laag begroeiing, zoals sedumplantjes. Dit zorgt niet alleen voor isolatie, maar heeft ook een positief effect op de biodiversiteit en het milieu.

Isolatiefolie
Een van onze meest technisch hoogstaande isolatietechnieken is het gebruik van damp-open isolatiefolie. Wij maken gebruik van de SF40BB damp-open isolatiefolie, de dikste, ademende damp-open folie van dit moment. Met 19 lagen van hoogwaardig isolatiemateriaal is een toevoeging aan de Rc van 3,21 tot 5,07 in daken, gevel en vloeren haalbaar. Deze damp-doorlatende isolatiefolie is voorzien van een CE keurmerk, gecontroleerde kwaliteitsverklaring ISSO en opgenomen in de BCRG databank van de overheid voor subsidie en energielabel. Deze technisch hoogstaande folie is perfect te gebruiken als aanvulling op oudere, bestaande isolatie. U haalt daarbij met gemak de eisen voor subsidie of bouwvoorschriften volgens NTA8800.

Zolderisolatie
Zolders zijn vaak niet geïsoleerd, waardoor er veel warmte verloren gaat. Bij MJB Dakservice kunnen we uw zolder isoleren met behulp van verschillende materialen, zoals glaswol, steenwol of cellulose. Hierbij plaatsen we isolatieplaten op de zoldervloer of brengen we isolatie aan tussen de houten balken.

Offerte opvragen

Wat zijn de kosten van dakisolatie?


Voordelige tarieven voor dakisolatie

De kosten voor dakisolatie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type dak, het isolatiemateriaal en de omvang van de klus. Het is belangrijk om te onthouden dat dakisolatie een investering is in de toekomst van uw huis en kan leiden tot besparingen op uw energierekening en een verhoging van de waarde van uw huis.

Bij MJB Dakservice bieden we gratis en vrijblijvende offertes aan voor dakisolatie. Onze ervaren professionals komen bij u langs om uw dak te inspecteren en u te adviseren over de beste isolatieoplossing voor uw huis. Op basis van deze inspectie en uw specifieke wensen en eisen stellen we een offerte op maat op.

Daarnaast bieden we ook verschillende betalingsmogelijkheden aan, zoals gespreide betaling of financiering, om de kosten van uw dakisolatie project te spreiden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten van dakisolatie of voor een gratis offerte op maat. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het isoleren van uw dak en het verhogen van het comfort en de waarde van uw huis.

Kosten dakpannen vervangen Apeldoorn

Waarom MJB Dakservice


Wij staan voor ons vakFlexibel

Wij zetten graag een extra stap voor het beste dakresultaat.


Goede prijs kwaliteit verhouding

Kwaliteit dakwerken zonder onnodige extra kosten.


Nauwkeurig

Meer dan 25 jaar ervaring in dakbedekking


Opgeruimd

Wij laten elke werkplek netjes achter, hier hoeft u niets voor te regelen.

De klant over MJB Dakservice Apeldoorn


Alles voor een tevreden klant


2 weken geleden is het dak van onze uitbouw vervangen, naar aanleiding van lekkage. We hadden fijn contact, er werd goed meegedacht over oorzaak en mogelijke oplossingen, en er is prima werk geleverd!

Daphne Tindemans uit Apeldoorn

Opgeleverde dakwerken in Apeldoorn


Complete dakrenovaties en meer


Bekijken

Dakrenovatie Apeldoorn met lichtkoepel

Bekijken

Dakrenovatie in Apeldoorn

Bekijken

Vernieuwing dakisolatie Apeldoorn

Bekijken

Erker en aanbouw isolatie Apeldoorn

MJB Dakservice

KVK 51164620
BTW NL001854302B11
IBAN NL06 INGB 0005 7472 59

Contact

Aruba 13e, 7332BJ Apeldoorn
0578 234 502
administratie@mjbdakservice.nl

Offerte aanvragen


Copyright MJB Dakservice. Ontworpen door Dijkman Design.
Privacy verklaring - Algemene voorwaarden - Sitemap