Daklekkage verhelpen Apeldoorn en omgeving

Offerte opvragen

Hoe ontstaat lekkage aan het dak


Het begint met kleine schade

In ons land kan het heftig stormen, met name in de herfst komen er stormen voorbij die tegenwoordig ook in Nederland van een naam worden voorzien. Tijdens en na stormen (door bijvoorbeeld slijtage) kunnen er kleine scheurtjes of barstjes in uw dakbedekking komen. Dit is het begin van een hoop ellende.

Bij de wisseling van de seizoenen gaat het weer aan het werk in deze scheurtjes en barstjes. Er komt vocht tussen dat langzamerhand zijn weg naar binnen gaat vinden. Wat begon bij kleine schade aan de dakbedekking kan zo resulteren in enorme schade in uw woning, wanneer dit vocht bijvoorbeeld elektriciteit bereikt.

Daklekkage verhelpen begint zodoende niet na, maar nog voor de schade. MJB Dakservice heeft ruim 25 jaar ervaring als dakdekker en is de expert in Apeldoorn en omgeving om lekkages aan uw dak te voorkomen en verhelpen.

Dakelekkage Verhelpen Apeldoorn

Daklekkage voorkomen


Vier tips om ellende te voorkomen


Goede materialen

Dit is het meest essentiele onderdeel om daklekkage te voorkomen en verhelpen. MJB Dakservice gebruikt uitsluitend de beste materialen voor dakbedekking. Zo maken wij onder andere gebruik van Bitumen Dakbedekking, voor een duurzaam resultaat.


Dakinspectie

Sommige scheuren in het dak zijn niet eenvoudig te ontdekken. Door uw dak door een expert te laten inspecteren worden scheuren ontdekt die u zelf over het hoofd zou zien, met alle gevolgen van dien. Kies daarom voor dakinspectie van MJB Dakservice om lekkage aan uw dak te voorkomen.


Dakonderhoud

Alle materialen hebben een levensduur, dit geldt ook voor dakbedekking. Met dakonderhoud van MJB Dakservice vervangen wij tijdig verouderde materialen om lekkages aan uw dak te voorkomen. Wel zo een veilig gevoel, toch?


Tijdig ingrijpen

Vocht heeft enige tijd nodig om vanuit de lekkage aan u dak zichtbaar te worden op de muur binnen uw woning of pand. U kunt er dan ook vanuitgaan dan de lekkage al enige tijd vrijspel heeft gehad. Zorg dan ook dat u bij het kleinste vermoeden van een lekkage aan uw dak direct ingrijpt om ergere schade te voorkomen. Wij bekijken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u om daklekkages te verhelpen.

Offerte opvragen

Daklekkage opsporen


Wij halen het lek boven water

Als er vochtplekken zichtbaar worden aan uw plafond of wanden, dan weet u een ding zeker: u heeft lekkage. Dit wil nog niet zeggen dat u exact weet waar de lekkage vandaan komt. Vocht kan vele meters afleggen om uiteindelijk een plek te vinden waar het de woning verder binnen kan dringen.

Zodoende is het voor niet gespecialiseerde mensen lastig te achterhalen waar het lek vandaan komt. Zo kan het zijn dat je denkt een lekkage aan het dak te hebben gedicht, maar bij de eerst volgende regenbui er nieuwe vochtplekken op plafonds of wanden verschijnen.

Laat daarom de inspectie aan uw dak om een daklekkage op te sporen altijd over aan een professional om ergere schade te voorkomen.

Daklekkage opsporen Apeldoorn

Waarom MJB Dakservice


Wij staan voor ons vakFlexibel

Wij zetten graag een extra stap voor het beste dakresultaat.


Goede prijs kwaliteit verhouding

Kwaliteit dakwerken zonder onnodige extra kosten.


Nauwkeurig

Meer dan 25 jaar ervaring in dakbedekking


Opgeruimd

Wij laten elke werkplek netjes achter, hier hoeft u niets voor te regelen.

De klant over bitumen dakbedekking in Apeldoorn


Alles voor een tevreden klant


2 weken geleden is het dak van onze uitbouw vervangen, naar aanleiding van lekkage. We hadden fijn contact, er werd goed meegedacht over oorzaak en mogelijke oplossingen, en er is prima werk geleverd!

Daphne Tindemans uit Apeldoorn

Opgeleverde dakwerken in Apeldoorn


Complete dakrenovaties en meer


Bekijken

Dakrenovatie Apeldoorn met lichtkoepel

Bekijken

Dakrenovatie in Apeldoorn

Bekijken

Vernieuwing dakisolatie Apeldoorn

Bekijken

Erker en aanbouw isolatie Apeldoorn

MJB Dakservice

KVK 51164620
BTW NL001854302B11
IBAN NL06 INGB 0005 7472 59

Contact

Aruba 13e, 7332BJ Apeldoorn
0578 234 502
administratie@mjbdakservice.nl

Offerte aanvragen


Copyright MJB Dakservice. Ontworpen door Dijkman Design.
Privacy verklaring - Algemene voorwaarden - Sitemap