Schoorsteen Renovatie Apeldoorn

Offerte opvragen

Schoorsteen inspectie


Voorkom toekomstige schades

Een goede inspectie is essentieel bij het renoveren van uw schoorsteen. Onze ervaren vakmensen zullen uw schoorsteen grondig inspecteren om te bepalen wat er moet worden gerepareerd of vervangen. Tijdens de inspectie controleren we onder andere de staat van het metselwerk, het loodwerk en de schoorsteenkap. We zorgen er ook voor dat uw schoorsteen voldoet aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften.

Na de inspectie stellen we een gedetailleerd rapport op met onze bevindingen en aanbevelingen. Op basis hiervan maken we een plan van aanpak om uw schoorsteen weer in topconditie te krijgen. We bespreken dit plan graag met u en geven u een duidelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Schoorsteen inspectie apeldoorn
Schoorsteen Reparatie Apeldoorn

Schoorsteen Reparatie Apeldoorn


Ervaren dakdekkers

Als we tijdens de inspectie beschadigde of ontbrekende stenen, scheuren of andere problemen tegenkomen, kunnen we deze vakkundig repareren. We werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om uw schoorsteen weer veilig en functioneel te maken.

We hebben ruime ervaring in het repareren van alle soorten schoorsteenproblemen, zoals scheuren in het metselwerk, ontbrekende stenen, loszittende voegen en kapotte schoorsteenkapjes. We zorgen ervoor dat de reparaties nauwkeurig en duurzaam zijn, zodat u weer jarenlang zorgeloos van uw schoorsteen kunt genieten.

Offerte opvragen

Schoorsteenrenovatie Apeldoorn


Uw schoorsteen weer als nieuw

Als uw schoorsteen in zeer slechte staat verkeert, kan renovatie nodig zijn. In dat geval zullen we uw schoorsteen volledig renoveren, waarbij we beschadigde stenen vervangen, het metselwerk herstellen en het loodwerk vernieuwen. Op deze manier bent u verzekerd van een veilige en duurzame schoorsteen die er weer als nieuw uitziet.

We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw schoorsteen precies aan uw wensen voldoet. We bieden een breed scala aan materialen, kleuren en ontwerpen om uit te kiezen, zodat u uw schoorsteen helemaal naar uw smaak kunt aanpassen. Onze vakmensen zullen de renovatie uitvoeren met de hoogste kwaliteit vakmanschap en aandacht voor detail.

dakrenovatie Apeldoorn

Waarom MJB Dakservice


Wij staan voor ons vakFlexibel

Wij zetten graag een extra stap voor het beste dakresultaat.


Goede prijs kwaliteit verhouding

Kwaliteit dakwerken zonder onnodige extra kosten.


Nauwkeurig

Meer dan 25 jaar ervaring in dakbedekking


Opgeruimd

Wij laten elke werkplek netjes achter, hier hoeft u niets voor te regelen.

De klant over MJB Dakservice Apeldoorn


Alles voor een tevreden klant


2 weken geleden is het dak van onze uitbouw vervangen, naar aanleiding van lekkage. We hadden fijn contact, er werd goed meegedacht over oorzaak en mogelijke oplossingen, en er is prima werk geleverd!

Daphne Tindemans uit Apeldoorn

Opgeleverde dakwerken in Apeldoorn


Complete dakrenovaties en meer


Bekijken

Dakrenovatie Apeldoorn met lichtkoepel

Bekijken

Dakrenovatie in Apeldoorn

Bekijken

Vernieuwing dakisolatie Apeldoorn

Bekijken

Erker en aanbouw isolatie Apeldoorn

MJB Dakservice

KVK 51164620
BTW NL001854302B11
IBAN NL06 INGB 0005 7472 59

Contact

Aruba 13e, 7332BJ Apeldoorn
0578 234 502
administratie@mjbdakservice.nl

Offerte aanvragen


Copyright MJB Dakservice. Ontworpen door Dijkman Design.
Privacy verklaring - Algemene voorwaarden - Sitemap